ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Fastoil Service,με έδρα το Νέο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στο χώρο των κτιρίων (πολυκατοικιών, μονοκατοικιών, επαγγελματικών χώρων, δημόσιων κτιρίων).

Η Fastoil Service δραστηριοποιείται από το 2004 στη διανομή πετρελαίου θέρμανσης με έδρα το Νέο Ηράκλειο.Το πετρέλαιο θέρμανσης αποτελεί την κύρια δραστηριότητα της εταιρείας.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Απόστολο Καλαντζή, ο οποίος κατάφερε να μετατρέψει την οικογενειακού τύπου επιχείρηση σε πιστοποιημένη με το ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΟΤ ΕΝ ΙSO 9001 : 2008 ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ TUV HELLAS. Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι η προσωπική επαφή και το σύνολο των εργασιών που διατηρεί με τους πελάτες, πηγάζουν από τη νοοτροπία του.

Επιπλέον Πληροφορίες

Η δυναμική πορεία της Fast Oil Service και το συνεχές αναπτυσσόμενο πελατολόγιό της οφείλονται στην προσπάθειά της να διατηρεί σταθερά χαμηλή την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και των υπόλοιπων υπηρεσιών της διατηρώντας ταυτόχρονα την άριστη ποιότητά τους.

Η εταιρία μας έχει στην κατοχή της δύο ιδιόκτητα σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα που πληρούν τις προδιαγραφές εισροών-εκροών, ένα υπερσύγχρονο αποφρακτικό μηχάνημα και ένα Van που εξυπηρετεί εργασίες απολύμανσης και τον τομέα των πυροσβεστήρων.

Η Fast Oil Service απαρτίζεται από ένα πλήρως εξειδικευμένο και κατάλληλα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, που σε συνάρτηση με τη φιλοσοφία της εταιρείας,η οποία βασίζεται στο τρίπτυχο Αξιοπιστία- Συνέπεια-  Υπευθυνότητα, διατηρεί ένα άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης.

Οι άνθρωποί μας περικλείουν το Όραμα και τις Αξίες μας, οι οποίες με τη σειρά τους υποστηρίζονται από ένα σύνολο συμπεριφοράς βασισμένο στην εμπιστοσύνη & την ακεραιότητα, την ειλικρίνεια, την ακρόαση και τη θετικότητα. Αυτές οι συμπεριφορές αντικατοπτρίζουν ποιοι είμαστε ως εταιρεία. Αποτελούν το κλειδί για τη δημιουργία βιώσιμων αμοιβαία επωφελών σχέσεων μεταξύ τους και με τους πελάτες μας.

Όραμά μας

Όραμά μας είναι η μακροπρόθεσμη και η συνεχώς ανοδική πορεία της εταιρείας δημιουργώντας και χτίζοντας διαχρονικές σχέσεις με ικανοποιημένους και σταθερούς πελάτες. Να είμαστε η πρώτη επιλογή και να αποτελούμε το πρότυπο στον κλάδο μας.

Αποστολή μας

Μέλημά μας είναι να ανταποκρινόμαστε πλήρως στις ανάγκες των πελατών ως προς την ποιότητα, την τιμή και τις υπηρεσίες μας.

Υποστήριξη

Επειδή δεν είναι γνωστό πότε θα προκύψει το πρόβλημα είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα – 7 ημέρες την εβδομάδα, για τις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης

Ποιότητα

Διαθέτουμε πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας EN ISO 9001 : 2008,και μπορούμε και συνδυάζουμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
Αξιοπιστία και Συνέπεια

Kαθώς αναλαμβάνουμε πλήρως τις ευθύνες μας απέναντι στους πελάτες μας

Αποδοτικότητα και Αποτελεσματικότητα

Kαθώς καθημερινά εργαζόμαστε με απώτερο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας ή διαμορφώνοντάς τες κατάλληλα για κάθε οικογένεια

Η Δύναμη του ανθρώπινου δυναμικού

Γιατί σεβόμαστε και στηρίζουμε τα μέλη της εταιρίας μας και λειτουργούμε ομαδικά με κοινούς στόχους

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

H οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη φροντίδα για τους ανθρώπους και το σεβασμό προς περιβάλλον

Το γραφείο μας

Η Ομάδα μας

Η συνεργασία και η αλληλοϋποστήριξη σημαίνει ότι πάντα θα πετυχαίνουμε περισσότερα από ό,τι όταν είμαστε μόνοι μας. Είμαστε καλύτερα μαζί.

Απόστολος Καλαντζής

Απόστολος Καλαντζής / Ιδρυτής & Πρόεδρος

Ο Απόστολος Καλαντζής, ιδρυτής και πρόεδρος της Fastoil Service, έχει αφιερώσει 14 και πλέον χρόνια στην παροχή υπηρεσιών στον τομέα των κτιρίων. «Πάντα πραγματοποιούμε τα υψηλότερα πρότυπα που μπορούμε. Προσπαθώντας να συναντήσουμε και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας.»
Ειρήνη Χατζηφώτογλου
Υπεύθυνη Επικοινωνίας
«Στοχεύουμε και επιτυγχάνουμε άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα, που οδηγούν στην μακροπρόθεσμη και διατηρήσιμη επιτυχία μας.»
Άγγελος Καλαντζής
Εφαρμοστής Τεχν. Απολύμανσης-Τεχνικός Αποφράξεων
«Η απολύμανση πρέπει να είναι προπάντων αποτελεσματική για τα παράσιτα και εντελώς ακίνδυνη για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια. Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα απολύμανσης που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε.»
Αλεξάνδρα Σιαμπαλή
Χημικός
Με τη συνεχή επιμόρφωσή μας, ενημερωνόμαστε συνεχώς για νέες μεθόδους εφαρμόζοντάς τες πάντα βάσει νομοθεσίας.
Σοφία Μεραντζή
Γραμματειακή Υποστήριξη
''Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας.''

Το σπίτι μας είναι ο χώρος όπου ζούμε όμορφες στιγμές, μοιραζόμαστε εμπειρίες και κάνουμε σχέδια. Είναι το μέρος που μας κάνει να αισθανόμαστε καλά. Σε αυτόν το χώρο λοιπόν, είναι σημαντικό να αισθανόμαστε άνετα. Γι’ αυτό, η Fast Oil Service, σας παρέχει ένα πλήθος υπηρεσιών για το χώρο σας, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Είναι ωραίο να απολαμβάνουμε το σπίτι μας!

House in human hands on a white background