Εξειδικευμένες Απολυμάνσεις

Οι απολυμάνσεις (μικροβιοκτονίες) αποτελούν μια διαδικασία εφαρμογής, μετά από σχολαστική καθαριότητα, μιας μεθόδου με την οποία επιτυγχάνεται η καταστροφή παθογόνων μικροοργανισμών. Η εταιρεία μας προβαίνει σε εξειδικευμένες εφαρμογές και πραγματοποιούμε απολυμάνσεις χώρων & επιφανειών (απολύμανση σπιτιού και επαγγελματικών χώρων) με σκοπό την καταπολέμηση βακτηρίων, ιών και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών.

Ο ρόλος της απολύμανσης είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου και επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους.

Οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας μας υπό την εποπτεία επιστημονικού προσωπικού.

Οι μέθοδοι και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για τις απολυμάνσεις χώρων & επιφανειών είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εναρμονίζονται πλήρως με τις κοινοτικές οδηγίες 178/02, 93/43 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Κ.Υ.Α. 487/00 και τις επιταγές των συστημάτων HACCP και ISO, δίνοντάς μας τη δυνατότητα για πλήρη και συνεχή κάλυψη κάθε χώρου.

Διαδικασία Απολύμανσης

Η εταιρία μας ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της επιστήμης και της τεχνολογίας έχει τη δυνατότητα να παρέχει υψηλή ποιότητα εργασιών απολυμάνσεων. Γι’ αυτό,ακολουθείται μία συγκεκριμένη διαδικασία για το σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου προγράμματος. Συγκεκριμένα :

  • Άμεση εκτίμηση της κατάστασης
  • Επιλογή κατάλληλης μεθόδου απολύμανσης
  • Άμεση επέμβαση και αντιμετώπιση του προβλήματος

Για την αποτελεσματική απολύμανση επιφανειών θα πρέπει προηγουμένως να έχει γίνει σχολαστική καθαριότητα του χώρου.

Απολύμανση Νέο Ηράκλειο

Η εταιρεία μας έδρα το Νέο Ηράκλειο πραγματοποιεί απολυμάνσεις χώρων (απολύμανση σπιτιού & επαγγελματικών χώρων) με καθ’όλα απολύμανση επιφανειών σε όλη την Αττική.

Προσαρμόζει τις μεθόδους στις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου.

Εφαρμόζει κανόνες ορθής υγιεινής.

Διαθέτει Πιστοποίηση ποιότητα με EN ISO 9001 : 2008

Χρησιμοποιεί εγκεκριμένα σκευάσματα για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια και φιλικά προς το περιβάλλον.

Φθάνουμε Στο Χώρο Σας Με Ένα Τηλεφώνημα

Αντιμετωπίστε κάθε ιό που προκαλεί λοιμώξεις!

απολυμάνσεις - απολύμανση

Απολυμάνσεις χώρων – Μικροβιοκτονίες

Προφυλαχτείτε από κάθε ιό !
Η απολύμανση χώρου – μικροβιοκτονία έχει στόχο την καταστροφή όλων των μικροοργανισμών.

Αποφύγετε τις λοιμώξεις που προκαλούνται από παθογόνους μικροοργανισμούς και προστατέψτε την υγεία σας με απολύμανση του χώρου σας!

Αντιμετωπίστε τους παθογόνους μικροοργανισμούς που προκαλούν λοιμώξεις και λοιπές ασθένειες.

Οι μέθοδοι και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για την απολύμανση σπιτιού είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εναρμονίζονται πλήρως με τις κοινοτικές οδηγίες 178/02, 93/43 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Κ.Υ.Α. 487/00 και τις επιταγές των συστημάτων HACCP και ISO, δίνοντάς μας τη δυνατότητα για πλήρη και συνεχή κάλυψη κάθε χώρου.

Απολυμάνσεις για ιούς

Κορονοϊός: Ο “έξυπνος” ιός που συμπεριφέρεται σαν… βιολογικό όπλο!

Μπορεί το κλείσιμο των σχολείων να νικήσει τον ιό; Ο κορονοϊός διατηρείται στον οργανισμό των παιδιών ίσως και...

Κορωνοϊός - Απολυμάνσεις

Κορονοϊός: Μέτρα Προστασίας από τον ιό για επιχειρήσεις

Αγαπητοί μας, Καλούμαστε να δράσουμε προληπτικά, συλλογικά, οργανωμένα και γρήγορα, ώστε να συμβάλλουμε, στο μέγιστο δυνατό επίπεδο, στον περιορισμό...

Απολύμανση Νέο Ηράκλειο

Κορωνοϊός: Χρήσιμες οδηγίες για τον ιό

Κορωνοϊός : Δεν φοβόμαστε, προστατευόμαστε! Ασπίδα μας η γνώση! Σε όλες τις προηγμένες κοινωνίες και οικονομίες υπάρχει ένα κοινό βασικό...