απολύμανση Νέο Ηράκλειο

απολυμάνσεις

Οι απολυμάνσεις (μικροβιοκτονίες) αποτελούν μια διαδικασία εφαρμογής με την οποία επιτυγχάνεται η καταστροφή παθογόνων μικροοργανισμών.

Η εταιρεία μας προβαίνει σε εξειδικευμένες εφαρμογές. Πραγματοποιούμε απολυμάνσεις χώρων & επιφανειών (απολύμανση σπιτιού, απολύμανση επαγγελματικών χώρων) με σκοπό την καταπολέμηση βακτηρίων, ιών και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών.

καλεστε τωρα

δωρεάν εκτίμηση χώρου – της κατάστασης του προβλήματός σας

Το υψηλό επίπεδο γνώσεων και εμπειριών του επιστημονικού προσωπικού, η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση δίνουν τη δυνατότητα σχεδιασμού και εφαρμογής ολοκληρωμένων συστημάτων απεντόμωσης συμβατών με τις αυστηρότατες προδιαγραφές.

Ως πιστοποιημένη εταιρεία με ISO προσαρμόζουμε τις μεθόδους στις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου και εφαρμόζουμε κανόνες ορθής υγιεινής

ISO

Πιστοποιημένη εταιρεία διασφάλισης ποιότητας εφαρμόζοντας σύστημα ISO

ΑΔΕΙΕΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

μέθοδοι & σκευάσματα.

μέθοδοι & σκευάσματα

Οι μέθοδοι και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εναρμονίζονται πλήρως με τις κοινοτικές οδηγίες 178/02, 93/43 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις επιταγές των συστημάτων ISO, δίνοντάς μας τη δυνατότητα για πλήρη και συνεχή κάλυψη κάθε χώρου.

Σκευάσματα

Youtube Videos

Πετρέλαιο θέρμανσης

Υπηρεσίες κτηρίων

Απεντομώσεις

απολυμάνσεις -μυοκτονίες

Πετρέλαιο θέρμανσης

Υπηρεσίες κτηρίων


1

μικροβιοκτονίες

απολύμανση για ιούς

Η απολύμανση χώρων έχει ως ρόλο τη μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου και πραγματοποιείται -έπειτα από σχολαστική καθαριότητα – με τη χρήση ψεκαστικών μέσων για την αποτελεσματικότερη εξάπλωση του απολυμαντικού μέσου.

Η εταιρία μας ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της επιστήμης και της τεχνολογίας έχει τη δυνατότητα να παρέχει υψηλή ποιότητα εργασιών στις απολυμάνσεις. Έτσι, ακολουθείται μία συγκεκριμένη διαδικασία για το σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου προγράμματος. Συγκεκριμένα:

  • Άμεση εκτίμηση της κατάστασης

  • Επιλογή κατάλληλης μεθόδου απολύμανσης

  • Άμεση επέμβαση και αντιμετώπιση του προβλήματος

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ


2

απολύμανση επαγγελματικών χώρων

κατοικίες & επιχειρήσεις

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις υψηλής ποιότητας και ασφάλειας σε κάθε χώρο (απολύμανση πολυκατοικιών, απολύμανση διαμερίσματος, απολύμανση επαγγελματικών χώρων, δημόσιων κτηρίων κ.α)

Με την απολύμανση στοχεύουμε στην απομάκρυνση, αδρανοποίηση ή καταστροφή επιβλαβών παθογόνων μικροοργανισμών από χώρους επιφάνειες ή αντικείμενα.

Η απολύμανση για ιούς είναι απαραίτητη για τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και την μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών τόσο σε χώρους αυξημένης συνάθροισης (π.χ σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία) όσο και σε χώρους εστίασης, χώρους παραγωγής -επεξεργασίας -τυποποίησης τροφίμων.


3

απολύμανση χώρου για κάθε ιό

απολυμάνσεις αθήνα

Προφυλαχτείτε από κάθε ιό! Η απολύμανση χώρου – μικροβιοκτονία έχει στόχο την καταστροφή όλων των μικροοργανισμών.

Αποφύγετε τις λοιμώξεις που προκαλούνται από παθογόνους μικροοργανισμούς και προστατέψτε την υγεία σας με απολύμανση του χώρου σας!

Αντιμετωπίστε τους παθογόνους μικροοργανισμούς που προκαλούν λοιμώξεις και λοιπές ασθένειες.

καλεστε τωρα

Άρθρα για την απεντόμωση

Δείτε όλα τα άρθρα

Κορωνοϊός

συμπεριφέρεται σαν … βιολογικό όπλο!

Απεντόμωση

κατσαρίδας


4

απεντόμωση

ειδικές εφαρμογές

Η μέθοδος της απολύμανσης έχει διαφορά με την μέθοδο και όρο της απεντόμωσης όπου καταπολεμούνται τα βαδιστικά και ιπτάμενα έντομα.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ