αποφράξεις νέο ηράκλειο

απόφραξη

Η Fastoil Servise διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα για την απόφραξη, τη συντήρηση και τον καθαρισμό αποχετευτικών αγωγών.

καλεστε τωρα

Το υψηλό επίπεδο γνώσεων και εμπειριών του επιστημονικού προσωπικού, η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση δίνουν τη δυνατότητα σχεδιασμού και εφαρμογής ολοκληρωμένων συστημάτων απεντόμωσης συμβατών με τις αυστηρότατες προδιαγραφές.

Youtube Videos

Απόφραξη

Απόφραξη αποχέτευσης

Πετρέλαιο θέρμανσης

Υπηρεσίες κτηρίων

Απεντομώσεις

απολυμάνσεις -μυοκτονίες


1

απόφραξη αποχέτευσης

αποφράξεις αθήνα

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τις σωληνώσεις του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου; Έχει βουλώσει η αποχέτευση του νεροχύτη σας;

Tο σύστημα αποχέτευσης σας μπορεί να φράξει με φύλλα, σκυρόδεμα, λάσπη, πέτρες και ρίζες καθώς επίσης και από άλλες καθημερινές ουσίες που διέρχονται από τις αποχετεύσεις και σωληνώσεις όπως για παράδειγμα υπολείμματα από το φαγητό και το μαγείρεμα.

Όποια και αν είναι η αιτία, οι συνέπειες μπορεί να είναι σοβαρές. Όπως κακές μυρωδιές, βουλωμένο σωλήνα αποχέτευσης και κατά συνέπεια υπερχείλιση τουαλέτας.


2

απόφραξη αποχέτευσης

απόφραξη με κάμερα

Έλεγχος και Διάγνωση με υπερσύγχρονες, ενδοσκοπικές, έγχρωμες κάμερες για τον εντοπισμό και την άμεση λύση στο πρόβλημά σας.

Η απόφραξη με τη χρήση κάμερας βοηθάει στον άμεσο εντοπισμό του προβλήματος καθώς και σε προβλήματα επιδιόρθωσης. Εντοπίζουμε το ακριβές σημείο του προβλήματος για την επισκευή αποφεύγοντας τα άσκοπα σκαψίματα.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ


3

απόφραξη αποχέτευσης

εξοπλισμός

Κάθε χρόνο ο εξοπλισμός μας ανανεώνεται με νέα μηχανήματα και νέο εξοπλισμό που μειώνουν τον χρόνο αποφράξεων, μειώνουν την όχληση και κάνουν την δουλειά όλων μας ευκολότερη.

Η υδροβολή με πιεστικό μηχάνημα είναι η πιο κατάλληλη και πιο σύντομη μέθοδος αποφράξεων. Φθάνει σχεδόν παντού και καθαρίζει όλα τα φραγμένα φρεάτια και τους αγωγούς.

Οι αποφράξεις γίνονται με πιεστικό μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας που εγγυάται την ασφαλέστερη και σταθερότερη αντιμετώπιση του αποχετευτικού σας προβλήματος.

καλεστε τωρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

αποφράξεις διάγνωση με κάμερα

Η προηγμένη τεχνολογία της κάμερα αποχέτευσης είναι ο ταχύτερος και ως εκ τούτου ο πιο οικονομικός τρόπος ελέγχου των αποχετεύσεων και των υπονόμων. Η πιστότητα των εικόνων που μπορούμε να αποκτήσουμε είναι τόσο μεγάλη που μπορούμε να εντοπίσουμε τα τρέχοντα και πιθανά προβλήματα στο αποχετευτικό σας σύστημα περαιτέρω ​​χωρίς εικασίες και αμφιβολίες.

Πιστοποιημένη εταιρεία με ISO

Eίμαστε πιστοποιημένη εταιρεία διασφάλισης ποιότητας εφαρμόζοντας σύστημα ISO.

ΑΔΕΙΕΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Άρθρα

Δείτε όλα τα άρθρα

Γιατί θέρμανση

με πετρέλαιο;

Γιατί τα περισσότερα ζώα

είναι έντομα;