Πετρέλαιο θέρμανσης με άτοκες δόσεις!

Τώρα με αγορά πετρελαίου θέρμανσης από την Fastoil Service και με τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς , έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τα έξοδα για τη θέρμανσή σας, έως και σε 9 άτοκες μηνιαίες δόσεις!Οι άτοκες δόσεις πραγματικά θα σας δώσουν μία ανάσα!

  • Για ποσά άνω των 300€ έως και 9 άτοκες δόσεις μηνιαίες!

Πώς μπορείτε να μετατρέψετε τις εφάπαξ συναλλαγές σε δόσεις;

  • Τηλεφωνήστε στο 18 28 38 εντός 8 ημερών από την πραγματοποίηση της συναλλαγής σας και δηλώστε των αριθμό των δόσεων που επιθυμείτε. Το πρόγραμμα ισχύει για συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν έως και 30/04/19.

                      πετρέλαιο θέρμανσης άτοκες δόσεις -Fastoil Service

Αναλογιζόμενοι το δυσχερές οικονομικό κλίμα που επικρατεί, αναγνωρίζουμε οτι η ανάγκη για φθηνό πετρέλαιο είναι μεγάλη. Γι’ αυτό στη Fastoil Service διαμορφώνουμε συνθήκες ευνοϊκές για όλες τις οικογένειες, παρέχοντας το βασικότερο εφόδιο, που όλοι θα έπρεπε να έχουμε, όπως είναι η παροχή θερμότητας κατά τους χειμερινούς μήνες.

Η Fastoil Service δραστηριοποιείται από το 2004 στη διανομή πετρελαίου θέρμανσης και στις υπηρεσίες κτιρίων με έδρα το Νέο Ηράκλειο. Το πετρέλαιο θέρμανσης αποτελεί την κύρια δραστηριότητα της εταιρείας.

Η Fastoil έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη της ποιότητας στον χώρο της εξυπηρέτησης με φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης και μπορεί να εγγυηθεί υπεύθυνα ότι οι πελάτες της θα παραλάβουν την ακριβή ποσότητα που έχουν παραγγείλει,με συνεχή ποιοτικό έλεγχο με σύγχρονα όργανα μέτρησης για ασφαλή και αξιόπιστη παράδοση με άμεση διανομή.Μάθετε περισσότερα για το πετρέλαιο θέρμανσης που διανέμει η εταιρεία μας αλλά και τον εξοπλισμό μας εδώ.