fbpx
210 28 30 300

Απεντόμωση κατσαρίδας2022-05-16T14:41:07+03:00

Κατσαρίδες στο σπίτι ;

Όχι πια!

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Κατσαρίδες στο σπίτι ;

Όχι πια!

Απεντόμωση για κατσαρίδες με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα! Απαλλαγείτε από κατσαρίδες σήμερα!

Προβαίνουμε σε απεντόμωση κατσαρίδας σε όλη την Αττική!

καλεστε τωρα
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

3 μήνες εγγύηση & ISO

Είμαστε η μόνη εταιρεία που σας δίνουμε 3 μήνες εγγύηση αποτελέσματος!
Πιστοποιημένη εταιρεία διασφάλισης ποιότητας εφαρμόζοντας 3 συστήματα ISO

ΑΔΕΙΕΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Εμπειρία & τεχνογνωσία

Προσαρμόζουμε τις μεθόδους στις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου και εφαρμόζουμε κανόνες ορθής υγιεινής.

καλεστε τωρα

Προληπτική απεντόμωση

Οι κατσαρίδες είναι φορείς διαφόρων αλλεργιών/ασθενειών. Συνιστάται προληπτική απεντόμωση κατσαρίδων για να μην εμφανιστούν. Στόχος μας η υγεία σας & η υγιεινή του χώρου απομακρύνοντας & εξολοθρεύοντας κατσαρίδες.


1

απεντομώσεις αθήνα

απεντόμωση κατσαρίδας

Είναι πράγματι ενοχλητικές ειδικά όταν τις συναντάμε κοντά σε τρόφιμα καθώς είναι και πιθανοί φορείς ασθενειών.

Γι’ αυτό μόλις εντοπιστούν κατσαρίδες πρέπει να πάρουμε δραστικά μέτρα πρωτού η κατάσταση γίνει ανεξέλεγκτη. Σε κανέναν δεν αρέσει να πέφτει ”θύμα” αυτού του εντόμου.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι οι κατσαρίδες έχουν επιβιώσει εκατομμύρια χρόνια. Με την απεντόμωση κατσαρίδων θα απαλλαγείτε οριστικά!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ


2

απολύμανση κατσαρίδες

απεντόμωση κατσαρίδων

Λόγω του πεπλατυσμένου και ελαστικού σώματος έχουν μια εξαιρετική ικανότητα να περνούν από σχισμές κατά πολύ λεπτότερες του 1mm. Έτσι τις βρίσκουμε σε σημεία όπως συρτάρια ή ντουλάπια τα οποία εκ πρώτης όψεως κλείνουν πολύ καλά.

  • αλλοιώνουν τα τρόφιμα

  • μεταφέρουν παθογόνους μικροοργανισμούς

  • προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις

  • αναπτύσσουν ανοσία από τα χημικά

Εάν διαθέτετε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο φάκελος απεντόμωσης- μυοκτονίας σε χώρους εστίασης υγειονομικής σημασίας, είναι απαραίτητος και πρέπει να επιδεικνύεται σε κάθε υγειονομικό έλεγχο.

απεντομωση καταστηματων


3

απεντόμωση κατσαρίδων

παρατηρήσατε κατσαρίδες;

Για να βρίσκεστε εδώ σημαίνει πως έχετε παρατηρήσει κατσαρίδες ή κινητικότητα (παρουσία) κατσαρίδων σε κάποιον από τους χώρους που ζείτε ή εργάζεστε και είναι πολύ πιθανό ότι οι ενέργειες που έχετε κάνει για να απαλλαγείτε από αυτές δεν είχαν και τα καλύτερα αποτελέσματα

Οι κατσαρίδες ανήκουν στην οικογένεια Blattidae και είναι είδη τα οποία δεν έχουν παρουσιάσει σημαντικές μεταβολές εδώ και 200 εκατομμύρια χρόνια από τότε που υπολογίζεται ότι έχουν κάνει την εμφάνιση τους!

Είναι έντομα με σώμα μετρίου έως μεγάλου μεγέθους, πεπλατυσμένο, που τις βοηθά να κινούνται γρήγορα και να τρυπώνουν παντού, με μακριές κεραίες και βαδιστικό τύπο ποδιών. Ορισμένα είδη μπορούν να πετάξουν, ιδιαίτερα τα αρσενικά.

καλεστε τωρα

δωρεάν εκτίμηση χώρου – της κατάστασης του προβλήματός σας

Το υψηλό επίπεδο γνώσεων και εμπειριών του επιστημονικού προσωπικού, η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση δίνουν τη δυνατότητα σχεδιασμού και εφαρμογής ολοκληρωμένων συστημάτων απεντόμωσης συμβατών με τις αυστηρότατες προδιαγραφές.

Τα αυγά της κατσαρίδας βρίσκονται σε μια ωοθήκη σκούρου χρώματος. Η οποία μεταφέρεται από το θηλυκό για πολλές ημέρες ¨κολλημένη¨ στο άκρο της κοιλιάς του.

Μερικά είδη κατσαρίδας αφήνουν τις ωοθήκες τους στα μέρη που συχνάζουν ενώ άλλα όπως π.χ. η γερμανική κατσαρίδα, τις μεταφέρουν μαζί τους μέχρι να εκκολαφθούν.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

μέθοδοι & σκευάσματα

μέθοδοι & σκευάσματα

Οι μέθοδοι και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εναρμονίζονται πλήρως με τις κοινοτικές οδηγίες 178/02, 93/43 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις επιταγές των συστημάτων ISO, δίνοντάς μας τη δυνατότητα για πλήρη και συνεχή κάλυψη κάθε χώρου.

Σκευάσματα

ΚΑΦΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΚΙΑ

μέθοδοι & σκευάσματα

ψιλό κατσαριδάκι

Το ψιλό κατσαριδάκι (Blattella germanica), κατσαρίδα κουζίνας, ψιλή κατσαρίδα, είναι ένα είδος κατσαρίδας που συναντάμε συνήθως σε εσωτερικούς χώρους κατοικιών και καταστημάτων εστίασης. Συνήθως το ψιλό κατσαριδάκι κάνει φωλιές σε μεμονωμένες περιοχές, με υψηλή υγρασία και ζέστη όπου δεν διαταράσσονται από κανέναν και όπου υπάρχει χαμηλό επίπεδο φωτεινότητας..

Μάθετε περισσότερα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τίτλος

Go to Top