Κατσαρίδες στο σπίτι ;

Όχι πια!

ΜΙΚΡΑ ΚΑΦΕ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΚΙΑ

ψιλό κατσαριδάκι ;
Όχι πια!

Απεντόμωση για το ψιλό κατσαριδάκι με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα! Απαλλαγείτε από κατσαρίδες σήμερα!

Προβαίνουμε σε απεντόμωση κατσαρίδας σε όλη την Αττική!

καλεστε τωρα
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

3 μήνες εγγύηση & ISO

Είμαστε η μόνη εταιρεία που σας δίνουμε 3 μήνες εγγύηση αποτελέσματος!
Πιστοποιημένη εταιρεία διασφάλισης ποιότητας εφαρμόζοντας 3 συστήματα ISO

ΑΔΕΙΕΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ


1

καφέ μικρά κατσαριδάκια

ψιλό κατσαριδάκι

Το ψιλό κατσαριδάκι (Blattella germanica), κατσαρίδα κουζίνας, ψιλή κατσαρίδα, είναι ένα είδος κατσαρίδας που συναντάμε συνήθως σε εσωτερικούς χώρους κατοικιών και καταστημάτων εστίασης.

Συνήθως το ψιλό κατσαριδάκι κάνει φωλιές σε μεμονωμένες περιοχές, με υψηλή υγρασία και ζέστη όπου δεν διαταράσσονται από κανέναν και όπου υπάρχει χαμηλό επίπεδο φωτεινότητας.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι οι κατσαρίδες έχουν επιβιώσει εκατομμύρια χρόνια. Με την απεντόμωση κατσαρίδων θα απαλλαγείτε οριστικά!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ
απεντόμωση κατσαρίδας - απεντομώσεις αθήνα Fastoil Service


2

απολύμανση κατσαρίδες

μικρά κατσαριδάκια

Το ψιλό κατσαριδάκι δέν είναι ”γόνος” της κοινής κατσαρίδας, όπως πολλοί νομίζουν. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό είδος με διαφορετική αντιμετώπιση!

Το ψιλό κατσαριδάκι είναι το πιο δύσκολο είδος κατσαρίδας για να ξεφορτωθείτε αλλά και το πιο ενοχλητικό. Μπορεί να βρεθεί οπουδήποτε στο σπίτι, αλλά είναι πιθανότατα πιο συνηθισμένο στην κουζίνα, συχνά μέσα σε ντουλάπια, συρτάρια και ηλεκτρικές συσκευές. Ακόμη, στις ρωγμές, στο μπάνιο, ακόμα και στις κάσες από τις πόρτες.

Εάν διαθέτετε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο φάκελος απεντόμωσης- μυοκτονίας σε χώρους εστίασης υγειονομικής σημασίας, είναι απαραίτητος και πρέπει να επιδεικνύεται σε κάθε υγειονομικό έλεγχο.

απεντομωση καταστηματων


3

απεντόμωση κατσαρίδων

παρατηρήσατε ψιλό κατσαριδάκι;

Το ψιλό κατσαριδάκι κατοικεί συχνά μέσα ή γύρω από τις ανθρώπινες κατοικίες λόγω της συσσώρευσης σκουπιδιών και αποβλήτων.

Καταναλώνουν μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων νεκρών οργανισμών. Συνήθως τρώνε ανθρώπινα τρόφιμα, ιδίως άμυλα, γλυκά, σπόρους, σπόρους, λίπη και προϊόντα κρέατος. Είναι, επίσης, γνωστό ότι τρώνε σαπούνι, οδοντόκρεμα και κόλλα.

καλεστε τωρα


1

ψιλό κατσαριδάκι

αντιμετώπιση – ειδική εφαρμογή

Το συγκεκριμένο είδος κατσαρίδας αντιμετωπίζεται με τροφοελκυστικά σε συνδυασμό με εντομοκτόνα που στοχεύουν στις αδυναμίες των εντόμων χωρίς να αναγνωρίζονται χημικά από αυτά. Εάν λοιπόν αντιληφθείτε την παρουσία τους μην επιχειρήσετε να απαλλαγείτε εντομοκτόνα του εμπορίου, καθώς είναι εξαιρετικά ανθεκτικές.

Η χρήση εντομοκτόνων του εμπορίου δυσχεραίνει την καταπολέμηση αυτού του είδους καθώς μόνο ένα μικρό μέρος του πληθυσμού τους βγαίνει έξω από τη φωλιά. Το υπόλοιπο μένει στη φωλιά και ειναι πρακτικά απρόσβλητο από τα εντομοκτόνα του εμπορίου.

Μόνο η χρήση δολωμάτων και ειδικών εντομοκτόνων είναι αποτελεσματική στην αντιμετώπισή τους. Τα εντομοκτόνα του εμπορίου έχουν ερεθιστική-απωθητική δράση ενώ τα παραπάνω προσελκυστική ή ουδέτερη και δεν μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Η καταπολέμηση των κατσαρίδων αυτών γίνεται με την εφαρμογή δολωμάτων σε μορφή gel σε στοχευμένα σημεία της οικίας ή του επαγγελματικού χώρου (ιδιαίτερα σε σημεία που παρέχουν υψηλή θερμοκρασία και υγρασία) σε συνδυασμό με κατάλληλα μη ερεθιστικά εντομοκτόνα ώστε να επιτυγχάνουμε το μέγιστο και γρηγορότερο αποτέλεσμα.

Εμπειρία & τεχνογνωσία

Προσαρμόζουμε τις μεθόδους στις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου και εφαρμόζουμε κανόνες ορθής υγιεινής.

καλεστε τωρα

Προληπτική απεντόμωση

Οι κατσαρίδες είναι φορείς διαφόρων αλλεργιών/ασθενειών. Συνιστάται προληπτική απεντόμωση κατσαρίδων για να μην εμφανιστούν. Στόχος μας η υγεία σας & η υγιεινή του χώρου απομακρύνοντας & εξολοθρεύοντας κατσαρίδες.

δωρεάν εκτίμηση χώρου – της κατάστασης του προβλήματός σας

Το υψηλό επίπεδο γνώσεων και εμπειριών του επιστημονικού προσωπικού, η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση δίνουν τη δυνατότητα σχεδιασμού και εφαρμογής ολοκληρωμένων συστημάτων απεντόμωσης συμβατών με τις αυστηρότατες προδιαγραφές.

Τα θηλυκά φέρουν κουκούλια αυγών που περιέχει 30 – 48 αυγά στο τέλος της κοιλιάς τους. Όταν τα αυγά είναι κοντά στην εκκόλαψη, τα θηλυκά προσκολλώνται στην κάψουλα σε μια σκοτεινή γωνία όπου οι νέοι μπορούν να βγουν με ασφάλεια. Ένα θηλυκό ψιλό κατσαριδάκι μπορεί να παράγει μέχρι και 20.000 νέους ετησίως.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

μέθοδοι & σκευάσματα

μέθοδοι & σκευάσματα

Οι μέθοδοι και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εναρμονίζονται πλήρως με τις κοινοτικές οδηγίες 178/02, 93/43 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις επιταγές των συστημάτων ISO, δίνοντάς μας τη δυνατότητα για πλήρη και συνεχή κάλυψη κάθε χώρου.

Σκευάσματα

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΣ

μέθοδοι & σκευάσματα

γερμανική κατσαρίδα

Οι κατσαρίδες ανήκουν στην οικογένεια Blattidae και είναι είδη τα οποία δεν έχουν παρουσιάσει σημαντικές μεταβολές εδώ και 200 εκατομμύρια χρόνια από τότε που υπολογίζεται ότι έχουν κάνει την εμφάνιση τους..

Μάθετε περισσότερα