ψύλλοι στο σπίτι

ψύλλοι

Οι ψύλλοι είναι μερικά από τα πιο ενοχλητικά παράσιτα που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Είναι αρκετά μικρά για να μετακινούνται εύκολα και αρκετά ευκίνητα.

Η Fastoil Service εξειδικευμένη στην αντιμετώπιση ψύλλων υπεύθυνα και με συνέπεια επεμβαίνει και καταπολεμά τους ψύλλους στις εστίες τους, με τα πιο ενδεδειγμένα και ασφαλή μέσα.

καλεστε τωρα

δωρεάν εκτίμηση χώρου – της κατάστασης του προβλήματός σας

Το υψηλό επίπεδο γνώσεων και εμπειριών του επιστημονικού προσωπικού, η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση δίνουν τη δυνατότητα σχεδιασμού και εφαρμογής ολοκληρωμένων συστημάτων απεντόμωσης συμβατών με τις αυστηρότατες προδιαγραφές.

Ως πιστοποιημένη εταιρεία εφαρμόζοντας 3 συστήματα ISO προσαρμόζουμε τις μεθόδους στις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου και εφαρμόζουμε κανόνες ορθής υγιεινής

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

μέθοδοι & σκευάσματα

μέθοδοι & σκευάσματα

Οι μέθοδοι και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εναρμονίζονται πλήρως με τις κοινοτικές οδηγίες 178/02, 93/43 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις επιταγές των συστημάτων ISO, δίνοντάς μας τη δυνατότητα για πλήρη και συνεχή κάλυψη κάθε χώρου.

Σκευάσματα

3 μήνες εγγύηση αποτελέσματος

Είμαστε η μόνη εταιρεία που σας δίνουμε 3 μήνες εγγύηση αποτελέσματος!
Πιστοποιημένη εταιρεία διασφάλισης ποιότητας εφαρμόζοντας 3 συστήματα ISO

ΑΔΕΙΕΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Youtube Videos

Πετρέλαιο θέρμανσης

Υπηρεσίες κτηρίων

Απεντομώσεις

απολυμάνσεις -μυοκτονίες

Πετρέλαιο θέρμανσης

Υπηρεσίες κτηρίων


1

απεντόμωση ψύλλων

ψύλλοι αντιμετώπιση

Δεδομένου ότι τα τα αυγά, οι προνύμφες και τα κουκούλια των ψύλλων είναι πολύ κρυμμένα από τη φύση τους, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού είναι να επικοινωνήσει μαζί μας προκειμένου να προχωρήσουμε σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης.

Ένας τεχνικός της Fastoil θα πραγματοποιήσει διεξοδική επιθεώρηση και θα εντοπίσει περιοχές όπου κατοικούν τα ανώριμα στάδια του πληθυσμού των ψύλλων.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ


2

ψύλλοι στα κατοικίδια

ψύλλοι

Οι ψύλλοι ζουν στο εξωτερικό του σώματος των ζώων και τρέφονται με το αίμα αυτών προκειμένου να παράγουν αυγά. Επειδή οι ψύλλοι τρέφονται και γεννούν τα αυγά τους ενώ το κατοικίδιο κοιμάται, οι περιοχές ανάπαυσης του κατοικίδιου είναι εκεί όπου θα βρεθούν οι περισσότεροι ψύλλοι.

Ο επιτυχής έλεγχος της προσβολής από ψύλλους απαιτεί τέσσερα βήματα:

  • Προετοιμασία σπιτιού για μία επιτυχημένη αντιμετώπιση

  • Θεραπεία κατοικίδιων για την αποπαρασίτωσή τους

  • Απεντόμωση των εσωτερικών χώρων

  • Απεντόμωση περιοχών δραστηριότητας ψύλλων στους εξωτερικούς χώρους

απεντομωση καταστηματων


3

αποτελεσματικότητα & ασφάλεια

επαγγελματική εξάλλειψη

Στη Fastoil, προσφέρουμε ασφαλείς, αποτελεσματικές εφαρμογές για το σπίτι ή την επιχείρησή σας για να διασφαλίσουμε τον πλήρη έλεγχο της προσβολής από ψύλλους.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι πρέπει να δράσετε για το σπίτι, την αυλή και το κατοικίδιό σας ταυτόχρονα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της επανεμφάνισης.

καλεστε τωρα

Άρθρα για την απεντόμωση

Δείτε όλα τα άρθρα

Είναι ασφαλής

η απεντόμωση στο σπίτι;

Γιατί τα περισσότερα ζώα

είναι έντομα;


4

απεντόμωση με

ειδικές εφαρμογές

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ
απεντόμωση Αθήνα Fastoil Service