Πόσο ασφαλής είναι η απεντόμωση για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια;

Η κύρια ανησυχία όλων των γονιών είναι η ασφάλεια των παιδιών όταν πρέπει να κάνουν απεντόμωση. Δυστυχώς όμως πολλές φορές, νομίζοντας πως η απεντόμωση είναι επικίνδυνη, οδηγούνται σε λανθασμένες αποφάσεις. Έτσι είτε δεν κάνουν καθόλου, είτε προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα μόνοι τους – καταφεύγοντας σε φαινομενικά ασφαλέστερες λύσεις, όπως είναι τα spray του εμπορίου!

Το αποτέλεσμα είναι να αναλαμβάνουν μόνοι τους μια εξειδικευμένη εφαρμογή χωρίς να έχουν τις κατάλληλες γνώσεις, θέτοντας έτσι πραγματικά τον εαυτό τους και τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Στόχος των εφαρμογών απεντόμωσης είναι, είτε η εξάλειψη των εστιών εντόμων που μπορεί να υπάρχουν, είτε η δημιουργία συνθηκών τέτοιων, ώστε να μην εμφανιστούν εστίες.

Για να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι η εταιρεία μας, χρησιμοποιεί σκευάσματα που είναι ενδεδειγμένα για τη συγκεκριμένη εφαρμογή και είναι απολύτως ασφαλή. Επίσης, η μέθοδος την οποία ακολουθούμε ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες εσείς και τα παιδιά σας να έρθετε σε επαφή με το σκεύασμα. Έτσι, πετυχαίνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια!

Οι μέθοδοι και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εναρμονίζονται πλήρως με τις κοινοτικές οδηγίες 178/02, 93/43 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Κ.Υ.Α. 487/00 και τις επιταγές των συστημάτων HACCP και ISO, δίνοντάς μας τη δυνατότητα για πλήρη και συνεχή κάλυψη κάθε χώρου.

Ο ψεκασμός και τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται στις απεντομώσεις είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο;

Όχι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από τα φάρμακα ή τον ψεκασμό. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι επί το πλείστον ακίνδυνα για τον άνθρωπο και γενικότερα για τα θηλαστικά. Είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για ανάλογη χρήση. Συμμορφώνονται δε με την ελληνική και κοινοτική Νομοθεσία.

Η απολύμανση επίσης γίνεται από πιστοποιημένο συνεργείο, όπως το δικό μας. Σε ειδικές περιπτώσεις απολύμανσης, αν χρειαστεί να ληφθούν κάποιες προφυλάξεις μετά τον ψεκασμό, το συνεργείο θα σας ενημερώσει εγκαίρως και αναλυτικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία δωρεάν εκτίμηση του χώρου σας, προκειμένου να διαμορφώσουμε το πακέτο απεντόμωσης που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Συνδυάστε την απεντόμωση με τον καθαρισμό των φρεατίων σας και επωφεληθείτε με 20% έκπτωση.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις απεντομώσεις και τις ειδικές εφαρμογές της εταιρείας μας.