Μυστικά: πως να μειώσεις το κόστος του πετρελαίου θέρμανσης στο σπίτι σου

Η πτώση της θερμοκρασίας σιγά σιγά θα  γίνεται όλο και πιο έντονη. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό να αρχίζεις να ανησυχείς για την τσέπη σου και το πόσο θα σου κοστίσει για άλλη μια χρονιά η θέρμανση του σπιτιού σου.

Με τα πρώτα κρύα κάθε χρόνο μπαίνει το θέμα του κόστους της θέρμανσης. Οσο κι αν προσπαθούμε να αποφύγουμε τη χρήση του πετρελαίου που έχει φτάσει στα ύψη, κάποια στιγμή είναι αδύνατο να μην ανάψουμε τα καλοριφέρ.

Αν θέλεις λοιπόν να μειώσεις το κόστος της θέρμανσης, δεν έχεις παρά να μειώσεις κατά ένα μόλις βαθμό Κελσίου τη θερμοκρασία στην οποία συνηθίζεις να ρυθμίζεις το καλοριφέρ κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να περιορίσεις την κατανάλωση πετρελαίου κατά 10% το χρόνο.

Πριν συνεχίσετε ακούστε την κα Σούλα και θα καταλάβετε

 

Η Fastoil έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη της ποιότητας στον χώρο της εξυπηρέτησης με φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης και μπορεί να εγγυηθεί υπεύθυνα ότι οι πελάτες της θα παραλάβουν την ακριβή ποσότητα που έχουν παραγγείλει.

Καλέστε μας στο 210 28 30 30

Επίσης καλό είναι να γνωρίζεις πως οι συχνές αυξομειώσεις της θερμοκρασίας αυξάνουν την κατανάλωση πετρελαίου, οπότε φρόντιζε να προγραμματίζεις το θερμοστάτη του καλοριφέρ στους 19-20° C και να μην το πειράζεις καθ΄ όλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας.

Η ανάγκη για φθηνό πετρέλαιο είναι μεγάλη

Αναλογιζόμενοι το δυσχερές οικονομικό κλίμα που επικρατεί, αναγνωρίζουμε οτι η ανάγκη για φθηνό πετρέλαιο είναι μεγάλη.

Γι’ αυτό στη Fastoil Service διαμορφώνουμε συνθήκες ευνοϊκές για όλες τις οικογένειες, παρέχοντας το βασικότερο εφόδιο, που όλοι θα έπρεπε να έχουμε, όπως είναι η παροχή θερμότητας κατά τους χειμερινούς μήνες. Δείτε περισσότερα εδώ 

 

Σημαντικό!

Τοποθετήστε στις πόρτες αλλά και στα παράθυρα του σπιτιού μικρά χαλάκια ή στοπ αέρα που είναι πολύ φθηνά και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από κατάστημα με είδη σπιτιού πολύ εύκολα. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εμποδίσετε τη διαρροή θερμότητας στο χώρο και να καίτε τα σώματα λιγότερη ώρα από ότι συνηθίζατε. Οι ειδικοί τονίζουν ότι σε ένα σπίτι χάνεται τουλάχιστον 35% θερμότητα από τους τοίχους, 15% από το πάτωμα, 25% από παράθυρα.

Άλλα σπίτια βλέπουν προς τη δύση άλλα προς την ανατολή. Είναι σημαντικό τις ώρες που το φως πέφτει στην οικία μας, να ανοίγουμε παράθυρα και πόρτες. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο έχουμε έναν καλό εξαερισμό αλλά απορροφάμε και την ηλιακή ενέργεια και τη θερμότητα που χρειάζεται ο χώρος μας. Η υγρασία απομακρύνεται και το σπίτι παραμένει πιο ζεστό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 

 

Κλείνετε και μονώστε από κάτω τις πόρτες σε δωμάτια που δεν χρησιμοποιείτε, ακόμη και στις μικρές αποθήκες. Mην αφήνετε επιφάνεια στο δάπεδο χωρίς χαλί ή μοκέτα, αν θέλετε να αποφύγετε τη διαρροή.

Όταν κάνετε μπάνιο αφήστε λίγο την πόρτα ανοιχτή αφού τελειώσετε. Το ίδιο ισχύει και με το φούρνο, μετά το μαγείρεμα. Έχει παρατηρηθεί πως ο ζεστός αέρας που διαχέεται στο περιβάλλον του σπιτιού μπορεί να αυξήσει τη θερμοκρασία για κάποιο χρονικό διάστημα.

Η Fastoil Service δραστηριοποιείται από το 2004 στη διανομή πετρελαίου θέρμανσης με έδρα το Νέο Ηράκλειο. Το πετρέλαιο θέρμανσης αποτελεί την κύρια δραστηριότητα της εταιρείας μας. Για οποιαδήποτε δωρεάν συμβουλή καλέστε μας  210 28 30 30 ή δείτε τη σελίδα επικοινωνίας μας εδώ .

Θα χαρούμε να βρούμε τη λύση στο πρόβλημα σας.

Σε περίπτωση που θέλετε απεντόμωση ή απολύμανση για ένα καθαρό και ζεστό σπίτι παράλληλα δείτε αναλυτικά τη σελίδα εδώ