Η πυρασφάλεια θεωρείται μία από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες. Η Fast Oil Service έρχεται για να σας κάνει να νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Με πολυετή δυναμική παρουσία στο χώρο και έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών, η εταιρίας μας διαθέτει πυροσβεστικά είδη τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν σε όποιον χώρο επιθυμείτε. Όλα μας τα πυροσβεστικά είδη είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα με ISO 9001 από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ειδικό συνεργείο είναι στη διάθεσή σας για να σας προμηθεύσει πυροσβεστήρες καθώς και να αναγομώσει ή να συντηρήσει τους ήδη υπάρχοντες, στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Τοποθετούμε όλους τους τύπους πυροσβεστήρων έτσι ώστε όταν τους χρειάζεστε να είναι έτοιμοι για να σας προστατεύσουν. Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση των πυροσβεστήρων, η οποία πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο υποχρεωτικά.

Η Fast Oil Service, αναλαμβάνει την υποχρέωση να σας ειδοποιήσει, για την ημέρα και την ώρα που θα περάσει ο τεχνικός για να τους τοποθετήσει/αντικαταστήσει, εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

Ενδεικτικά :

pirosvestiras

 

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΞΗΡΑΣ ΚΟΝΕΩΣ

Κατάλληλοι για κατάσβεση στερεών όπως ξύλα, χαρτί, πλαστικά, υφάσματα, εύφλεκτα υγρά, περιλαμβανομένων πετρελαίου, ελαίων, λιπαντικών, χρωμάτων και εύφλεκτων αερίων παρουσία ηλεκτρικού ρεύματος. Κατάλληλοι για βιομηχανίες, εταιρίες, γραφεία, οικίες, ξενοδοχεία, επαγγελματικούς χώρους, αυτοκίνητα κ.α.

 

 

 

 

pirosve-2

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ

Κατάλληλοι για την προστασία καυστήρων στο χώρο του λεβητοστασίου. Το κατασβεστικό υλικό (ξηρά σκόνη) και το προωθητικό αέριο βρίσκονται μέσα στο ίδιο δοχείο, ούτως ώστε ο πυροσβεστήρας να βρίσκεται συνεχώς υπό πίεση 12-16 bar. Όταν η θερμοκρασία ανέβει στους 68ºc , το κατασβεστικό υλικό απελευθερώνεται αυτόματα.

 

         

pirosvest3

  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ WET CHEMICAL

Κατάλληλος για επαγγελματικές κουζίνες (εστιατόρια, ψησταριές). Χρησιμοποιείτε για κατάσβεση έφλεκτων υλικών, όπως μαγειρικά λίπη και έλαια. Το κατασβεστικό υλικό είναι διάλυμα Αλάτων Καρβοξυλικού Οξέος το οποίο καταστέλλει πυρκαγιές από καμένα λίπη ή έλαια, δημιουργώντας ένα σαπωνοποιημένο στρώμα το οποίο παρεμποδίζει το οξυγόνο να έρθει σε επαφή με την φλεγόμενη επιφάνεια, ψύχει την περιοχή και εκμηδενίζει τις πιθανότητες επανανάφλεξης.

 

 Η πυρασφάλεια σπίτι σας στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.