Η Fastoil Service είναι μια εταιρεία ελέγχου παρασίτων (απεντομώσεων-απολυμάνσεων). Εξυπηρετούμε την περιοχή της Αθήνας, εφαρμόζοντας απεντομώσεις τόσο των κατοικιών όσο και των επαγγελματικών χώρων. Παρέχουμε απεντομώσεις ψύλλων στο σπίτι ή την επιχείρησή σας το συντομότερο δυνατόν, ώστε να έχετε απρόσκοπτη απόλαυση και λειτουργικότητα της ιδιοκτησίας σας. Είμαστε πιστοποιημένοι επαγγελματίες με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας (ISO) από την TUV HELLAS που σημαίνει οτι μπορούμε να αντιμετωπίζουμε πλήρως όλα τα παράσιτα ανάλογα με τις ανάγκες και ανάλογα με τη σοβαρότητα του προβλήματός σας.

Έχετε προσβολή από ψύλλους;

Τους καλοκαιρινούς μήνες οι ψύλλοι μπορούν να γίνουν αρκετά πολυάριθμοι. Ερχονται στο σπίτι για τα αγαπημένα κατοικίδια ζώα ή για τα εισβάλλοντα τρωκτικά. Εάν έχετε τα κατοικίδια ζώα που πηγαίνουν τη βόλτα τους ή ακόμα και αν βγαίνουν στη βεράντα σας ή περνούν το χρόνο τους με άλλα ζώα, ενδέχεται να φέρουν εν αγνοία τους ψύλλους στο σπίτι σας.

Οι ψύλλοι αναπαράγονται γρήγορα και προτού το μάθετε. Οι ψύλλοι μπορούν εύκολα να κρύβονται σε χαλιά, κρεβάτια και έπιπλα. Ζουν και αναπαράγονται σε ζεστά και υγρά μέρη. Η Fastoil Service είναι η λύση για αυτά τα μικρά παράσιτα που τσιμπούν και πέρνουν το αίμα σας.

Είναι αρκετά ενοχλητικό να δείτε τους ψύλλους να πηδούν στους καναπέδες σας και είναι ακόμα πιο απογοητευτικό να διαπιστώσετε ότι σας έχει δαγκώσει!

Σημάδια ψύλλων

Τα σημάδια μιας προσβολής από ψύλλους είναι αρκετά απλά. Θα δείτε τους ψύλλους να πηδούν πάνω σε κουρτίνες, έπιπλα ή χαλιά. Μπορεί επίσης να δείτε τα τετράγωνα σώματα τους στη γούνα του κατοικίδιου ζώου σας. Επίσης, πιθανότατα θα παρατηρήσετε ότι τα κατοικίδια ζώα σας ξύνονται, γλείφουν ή δαγκώνουν τη γούνα τους ασταμάτητα.

Η προσβολή από ψύλλους πρέπει να αντιμετωπιστεί. Σε διαφορετική περίπτωση, αν τα κατοικίδια ζώα σας δεν υποβληθούν σε θεραπεία, μπορεί να αποκτήσουν επώδυνες κηλίδες ή να χάσουν τη γούνα τους σε μέρη.

Επίσης, μερικά σκουλίκια χρησιμοποιούν τους ψύλλους ως οικοδεσπότες τους. Έτσι, το κατοικίδιό σας μπορεί να είναι πιο ευαίσθητο σε σκουλίκια. Τα μέρη που πρέπει να ψάξετε για να διαπιστώσετε αν έχετε ψύλλους περιλαμβάνουν κρεβάτια (δικά σας και του κατοικιδίου σας), έπιπλα, σπιτάκι σκύλου, μέρη όπου ζουν κατοικίδια ζώα και άλλες τοποθεσίες που επισκέπτεται συχνά το ζώο σας. Αν βρείτε ψύλλους, είναι καλύτερο να αρχίσετε να ψάχνετε για πιστοποιημένες εταιρείες απεντόμωσης όπως εμείς, για να βρείτε έναν απεντομωτή που μπορεί να σας βοηθήσει.

Αιτίες παρασιτισμού

Κάθε περιοχή που είναι ζεστή και με υγρασία είναι εξαιρετικά ελκυστική για τους ψύλλους. Ζουν στην επιφάνεια ενός ξενιστή για να πιπιλίζουν το αίμα τους. Περιοχές όπου μπορούν να εμφανιστούν είναι χιλιάδες. Μπορούν να μπουν μέσα στον κήπο, την αυλή ή την βεράντα σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον εαυτό σας και τα κατοικίδια ζώα σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν μεταφέρετε ακούσια ψύλλους.

Απεντομώσεις ψύλλων Fastoil Service

Μόλις έχετε μολυνθεί από ψύλλους, το καλύτερο είναι να καλέσετε τους εμπειρογνώμονες ελέγχου ψύλλων της Fastoil Service. Το κόστος για τις απεντομώσεις ψύλλων προσαρμόζεται ανάλογα με το χώρο και το πρόβλημά σας. Σε κάθε περίπτωση αξίζει τον κόπο, αφού οι ψύλλοι είναι ύπουλοι. Μπορούν ακόμη να προκαλέσουν κνησμό και εξανθήματα στο δέρμα σας πριν δαγκώσουν. Μόλις το πρόβλημα εμφανιστεί, πιθανότατα, μεγάλο μέρος του σπιτιού σας έχει μολυνθεί από αυτά τα βρώμικα παράσιτα. Μπορείτε να κάνετε πολλά από μόνος σας για να απαλλαγείτε από τους ψύλλους. Ωστόσο είναι μια μεγάλη και απογοητευτική διαδικασία που καθοδηγείται καλύτερα από επαγγελματίες απεντομωτές.

Εάν οι ψύλλοι συνεχίσουν να αναπαράγονται αφού αφαιρέσετε όλα τα μικρά αντικείμενα από το σπίτι σας για να απολυμάνετε, να πλύνετε ή να αντικαταστήσετε τα κλινοσκεπάσματα για τα κατοικίδια ζώα, να εφαρμόσετε απολύμανση και στα δάπεδα και (φυσικά) να αποπαρασιτώσετε τα κατοικίδια ζώα σας. Έχετε εκτός ελέγχου – μόλυνση από τρίχες που για να αντιμετωπιστεί απαιτεί μία πιστοποιημένη εταιρεία απεντόμωσης.

Μόλις μας τηλεφωνήσετε, θα σιγουρευτούμε ότι έχετε λάβει όλα αυτά τα προηγούμενα βήματα. Όταν φτάνουμε στο χώρο, φροντίζουμε να εφαρμόζουμε την απεντόμωση στα δάπεδα του σπιτιού σας και έξω περιμετρικά από το σπίτι σας ή σε άλλα μέρη όπου εσείς ή τα κατοικίδια ζώα σας δαπανούν χρόνο. Ειδικευόμαστε στις απεντομώσεις ψύλλων και εξοντώνονται αμέσως. Εάν υπάρχει τεράστιος όγκος πληθυσμού, ίσως χρειαστεί επανάληψη εντός  2 εβδομάδων.

Οι μέθοδοι και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εναρμονίζονται πλήρως με τις κοινοτικές οδηγίες 178/02, 93/43 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Κ.Υ.Α. 487/00 και τις επιταγές των συστημάτων HACCP και ISO, δίνοντάς μας τη δυνατότητα για πλήρη και συνεχή κάλυψη κάθε χώρου.

Συνεργαζόμαστε επίσης με τους πελάτες μας για να αναπτύξουμε ένα τακτικό πρόγραμμα συντήρησης ελέγχου των παρασίτων προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες τους, ώστε να διατηρήσουμε το σπίτι σας απαλλαγμένο από ψύλλους καθώς και άλλα ενοχλητικά παράσιτα όπως αράχνες, κατσαρίδες, κοριούς και μυρμήγκια, κουνούπια, τρωκτικά και πολλά άλλα! Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαμορφώσουμε το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.