τερμίτες καταπολέμηση

ξυλοφάγα έντομα

Οι τερμίτες, τα ξυλοφάγα μυρμήγκια και τα σκαθάρια τρώνε το ξύλο ή δημιουργούν σήραγγες μέσα σε αυτό για να φωλιάσουν , προκαλώντας έτσι δομικές ζημιές. Τρώνε τα έπιπλα, καταστρέφουν τις στέγες, ξετρυπώνουν στα ξύλα του μαραγκού και στα ξύλινα πατώματα.

Τα ξυλοφάγα έντομα μπορεί να είναι καταστροφικοί για την επιχείρησή ή την ιδιοκτησία σας. Γι’αυτό οι πελάτες μας βασίζονται στη Fastoil Service για μία ολοκληρωμένη αντιμετώπιση ή πρόληψη από αυτά.

καλεστε τωρα

έχετε τερμίτες; δωρεάν εκτίμηση χώρου – της κατάστασης του προβλήματός σας

Το υψηλό επίπεδο γνώσεων και εμπειριών του επιστημονικού προσωπικού, η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση δίνουν τη δυνατότητα σχεδιασμού και εφαρμογής ολοκληρωμένων συστημάτων απεντόμωσης συμβατών με τις αυστηρότατες προδιαγραφές.

Ως πιστοποιημένη εταιρεία εφαρμόζοντας 3 συστήματα ISO προσαρμόζουμε τις μεθόδους στις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου και εφαρμόζουμε κανόνες ορθής υγιεινής.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

μέθοδοι & σκευάσματα

μέθοδοι & σκευάσματα

Οι μέθοδοι και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εναρμονίζονται πλήρως με τις κοινοτικές οδηγίες 178/02, 93/43 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις επιταγές των συστημάτων ISO, δίνοντάς μας τη δυνατότητα για πλήρη και συνεχή κάλυψη κάθε χώρου.

Σκευάσματα

3 μήνες εγγύηση αποτελέσματος

Είμαστε η μόνη εταιρεία που σας δίνουμε 3 μήνες εγγύηση αποτελέσματος!
Πιστοποιημένη εταιρεία διασφάλισης ποιότητας εφαρμόζοντας 3 συστήματα ISO

ΑΔΕΙΕΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Youtube Videos

Πετρέλαιο θέρμανσης

Υπηρεσίες κτηρίων

Απεντομώσεις

απολυμάνσεις -μυοκτονίες

Πετρέλαιο θέρμανσης

Υπηρεσίες κτηρίων


1

5 σημάδια ότι έχετε τερμίτες

έχετε τερμίτες;

Η δραστηριότητα των τερμιτών συχνά δεν ανιχνεύεται. Εάν οι τερμίτες βρουν μια ρωγμή τόσο λεπτή όσο μια πιστωτική κάρτα μπορούν να τριπώσουν και να τρώνε χωρίς να υπάρχουν ορατά σημάδια. Γι ‘αυτό είναι απαραίτητος ο αποτελεσματικός έλεγχος των τερμιτών.

  • Το φούσκωμα ξύλινου δαπέδου μπορεί να υποδηλώνει την παρουσία από τερμίτες που τρέφονται μέσα ή κάτω από αυτό

  • Κούφιο ή κατεστραμμένο ξύλο

  • Σμήνη τερμιτών: Οι τερμίτες ρίχνουν τα φτερά τους όταν βρίσκουν μέρος για να χτίσουν τη φωλιά τους. Μπορεί επίσης να βρεθούν αρκετοί μαύροι ή καφέ νεκροί τερμίτες.

  • Χωμάτινες ρωγμές

  • Υπολείμματα ξύλου σαν “πριονίδι”

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ


2

τερμίτες αντιμετώπιση

καταπολέμηση τερμιτών από τη Fastoil

Οι τερμίτες είναι αδυσώπητοι, αλλά έτσι είμαστε και εμείς. Οι τερμίτες δεν ταιριάζουν με την εμπειρία και τις προηγμένες λύσεις μας – είμαστε η ισχυρότερη άμυνά σας έναντι των τερμιτών.

Ένας ειδικός της Fastoil θα διενεργήσει μια ενδελεχή επιθεώρηση του εσωτερικού και του εξωτερικού του σπιτιού σας, αναζητώντας στοιχεία για τη δραστηριότητα των τερμιτών και πιθανά σημεία πρόσβασης.

Με βάση τα ευρήματά μας, θα προσαρμόσουμε ένα σχέδιο θεραπείας ή/και προστασίας του σπιτιού σας από τους τερμίτες.

απεντομωση καταστηματων


3

10 είδη τερμιτών στην Ευρώπη

3 τύποι τερμιτών

Υπάρχουν οι τερμίτες του ξηρού ξύλου, το υγρού ξύλου και οι υπόγειοι.

Τους τερμίτες θα τους αναγνωρίσετε από τις ευθείες κεραίες τους, το μη σαφή διαχωρισμό μέσης και υπόλοιπου σώματος και από τα όμοια σε μέγεθος φτερά τους.

Οι τερμίτες δεν κοιμούνται ποτέ – τρώνε πάντα 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Λόγω της ικανότητας, του εξοπλισμού και των φυτοφαρμάκων που απαιτούνται για την εξάλειψη των τερμιτών, ο έλεγχος απαιτεί επαγγελματική αντιμετώπιση.

καλεστε τωρα

Άρθρα για την απεντόμωση

Δείτε όλα τα άρθρα

Είναι ασφαλής

η απεντόμωση στο σπίτι;

Τερμίτες ή ξυλοφάγα μυρμήγκια;

οι διαφορές τους


4

απεντόμωση με

ειδικές εφαρμογές

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ
απεντόμωση Αθήνα Fastoil Service