Ο όρος Απεντόμωση αφορά την καταπολέμηση του πληθυσμού των εντόμων,καθώς και τον έλεγχό τους.Έντομα υγειονομικής σημασίας, όπως κατσαρίδες, κουνούπια, ψύλλοι, αράχνες, μύγες, μυρμήγκια, κοριοί και άλλα έντομα που σας ταλαιπωρούν αντιμετωπίζονται υπεύθυνα και με συνέπεια δίνοντας λύσεις με τα πιο ενδεδειγμένα και ασφαλή μέσα. Το υψηλό επίπεδο γνώσεων και εμπειριών του επιστημονικού προσωπικού, η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση δίνουν τη δυνατότητα σχεδιασμού και εφαρμογής ολοκληρωμένων συστημάτων για την απεντόμωση του χώρου σας,συμβατών με τις αυστηρότατες προδιαγραφές.
Το ξέρατε ότι:

Τα κουνούπια τρέφονται με νέκταρ ή γύρη που βρίσκουν στη φύση, όμως τα θηλυκά χρειάζονται και αίμα προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν αβγά, αυτό το βρίσκουν στον άνθρωπο αλλά και σε άλλα θερμόαιμα ζώα.

  • Αναπαράγονται το καλοκαίρι και τον χειμώνα
  • Τα κουνούπια ερεθίζονται και προσελκύονται από την κίνηση, από τη σωματική θερμότητα, από την υγρασία και το διοξείδιο του άνθρακα που παράγεται με την αναπνοή
  • Τις πρώτες νυχτερινές ώρες και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα περισσότερα είδη είναι πιο ενεργητικά και τσιμπούν
  • Παρασύρονται εύκολα από τον άνεμο και έτσι μπορούν να μεταφερθούν σε μεγάλες αποστάσεις
  • Το τσίμπημα του κουνουπιού προκαλεί κοκκινίλα στο δέρμα, πρήξιμο και έντονη ενοχλητική φαγούρα
  • Πολλαπλασιάζεται σε στάσιμα και μολυσμένα νερά αλλά και σε μέρη όπου υπάρχει αρκετή υγρασία
  • Τα αρώματα, σπρέι μαλλιών και λοσιόν για μαύρισμα προσελκύουν τα κουνούπια.
    Απεντόμωηση-Κουνούπια

Η εταιρία μας γνωστή για την ποιότητα στην απεντόμωση, απολύμανση, μυοκτονία με νέες και

αποτελεσματικές μεθόδους σας δίνει την δυνατότητα να εξαλείψετε οριστικά τα έντομα.

Οι μέθοδοι και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εναρμονίζονται πλήρως με τις κοινοτικές οδηγίες 178/02, 93/43 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Κ.Υ.Α. 487/00 και τις επιταγές των συστημάτων HACCP και ISO, δίνοντάς μας τη δυνατότητα για πλήρη και συνεχή κάλυψη κάθε χώρου.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία αλλά και για τις απεντομώσεις της εταιρείας μας εδώ.

[zozo_button url=”https://www.fastoil.gr/prosfores-ypiresion/” style=”default” size=”default” color=”” hover_color=”” bg_color=”” bg_hover_color=”” border_width=”” border_color=”” border_hover_color=”” icon=”” icon_pos=”left” extra_class=”” animation_type=”none” animation_delay=”500″ target=”_self”]Προσφορές Απεντόμωσης[/zozo_button]