Τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης (ΕΦΚ) στο πετρέλαιο θέρμανσης και την επαναφορά του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης στα προηγούμενα επίπεδα, ζητά η ΔΗΣΥ.

Με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή τρεις βουλευτές της, οι κ.κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Γιάννης Κουτσούκος και Βασίλης Κεγκέρογλου επισημαίνουν την ανάγκη προστασίας των καταναλωτών από τις αυξημένες τιμές στο πετρέλαιο θέρμανσης.

«Τα πρώτα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν ήδη πλήξει τη χώρα μας, και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης θα αυξηθεί φέτος κατά 16%-17%, ξεπερνώντας το 1,11 ευρώ/λίτρο στις αστικές περιοχές και αγγίζοντας το 1,25 ευρώ/λίτρο σε νησιά και απομακρυσμένες περιοχές», αναφέρουν και προσθέτουν πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αύξησε τον ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, ο οποίος ανέρχεται πλέον στα 280 ευρώ/χιλιόλιτρο, ενώ παράλληλα, μείωσε το επίδομα θέρμανσης κατά 50%.

Με την ερώτησή τους καλούν τους αρμόδιους υπουργούς να απαντήσουν ακόμη, αν έχουν σχέδιο για την προστασία νοικοκυριών, καταναλωτών και επιχειρήσεων.

Πηγή: popek.gr

Η Fastoil Service δραστηριοποιείται από το 2004 στη διανομή πετρελαίου θέρμανσης με έδρα το Νέο Ηράκλειο.Το πετρέλαιο θέρμανσης αποτελεί την κύρια δραστηριότητα της εταιρείας.

Η Fastoil έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη της ποιότητας στον χώρο της εξυπηρέτησης με φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης και μπορεί να εγγυηθεί υπεύθυνα ότι οι πελάτες της θα παραλάβουν την ακριβή ποσότητα που έχουν παραγγείλει,με συνεχή ποιοτικό έλεγχο με σύγχρονα όργανα μέτρησης για ασφαλή και αξιόπιστη παράδοση με άμεση διανομή.

Η Fastoil Service προβαίνει συνεχώς σε ποιοτικούς ελέγχους, με σύγχρονα όργανα μέτρησης με στόχο την ασφαλή και αξιόπιστη παράδοση.

Έτσι, χτίζει άριστες σχέσεις ετών με τους πελάτες της και γέφυρες συνεχούς επικοινωνίας.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το πετρέλαιο θέρμανσης της εταιρείας μας.