Η μετακόμιση μπορεί να είναι ένας πραγματικός εφιάλτης. Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να κάνετε και να ελέγξετε προτού υπογράψετε. Ακόμα χειρότερο από αυτό, είναι αυτό που μπορεί να συμβεί μόλις ανταλλάξετε συμβόλαια και το σπίτι είναι δικός σας … και τότε θα ανακαλύψετε ότι έχετε κληρονομήσει μια καταστροφή! Θυμάστε την ταινία του Τομ Χανκς, το The Money Pit ; Κανείς δεν θέλει να το ζήσει αυτό στην πραγματική ζωή!

Πώς μπορεί η Fastoil να σας βοηθήσει;

Όταν επισκέπτεστε ένα σπίτι πριν μετακομίσετε, δεν σκέφτεστε συχνά τις αποχετεύσεις. Πιθανότατα δεν σκέφτεστε να κάνετε πράγματα όπως να ανοίξετε τις βρύσες και να παρακολουθήσετε πόσο χρόνο χρειάζεται για να αποστραγγιστεί το νερό και χωρίς εξειδικευμένο εξοπλισμό δεν έχετε κανέναν τρόπο να μάθετε αν υπάρχουν ρωγμές ή ακόμα και τρύπες στην υπόγεια σωλήνωση.

Οι ρωγμές και οι τρύπες στις σωληνώσεις είναι πράγματα που μπορούν αργά να εμφανιστούν με την πάροδο του χρόνου, οπότε ο σημερινός ιδιοκτήτης μπορεί να μην γνωρίζει απαραίτητα ότι υπάρχουν, αν δεν υπάρχει σοβαρή διαρροή. Μπορεί να είχαν ένα βουλωμένο νεροχύτη πριν από λίγες εβδομάδες και να πιστεύουν ότι το έχουν αποφράξει μόνοι τους. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι οι συνήθεις μέθοδοι απόφραξης αποχέτευσης DIY δεν επιλύουν το πρόβλημα, αναμένοντας να βουλώσουν πάλι σε μερικές εβδομάδες ή μήνες.

Εδώ στη Fastoil Service, μας καλούνε συχνά άτομα που έχουν μετακομίσει σε ένα σπίτι και στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι έχουν προβλήματα αποχέτευσης. Ίσως μέσα σε λίγες εβδομάδες από τη μετακόμιση να έχουν ένα βουλωμένο νιπτήρα που αποστραγγίζει αργά ή ένα πλυντήριο που απορρέει σε όλο το πάτωμα της κουζίνας.

Δυστυχώς, όσο παλαιότερο είναι το σπίτι, τόσο πιο πιθανό θα υπάρξει ένα αδιευκρίνιστο πρόβλημα αποστράγγισης – και πιθανότατα δε θα το έχετε παρατηρήσει μέχρι να κατοικήσετε το σπίτι για μερικές εβδομάδες ή και μήνες.

Προληπτικοί καθαρισμοί & συντηρήσεις

Για να προλάβουμε το φράξιμο πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικόISO μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηναία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε δικτύου αποχέτευσης. Προβαίνουμε σε έλεγχο και διάγνωση με υπερσύγχρονες, ενδοσκοπικές, έγχρωμες κάμερες για τον εντοπισμό και την άμεση λύση στο πρόβλημά σας. Η χρήση κάμερας βοηθάει στον άμεσο εντοπισμό του προβλήματος καθώς και σε προβλήματα επιδιόρθωσης. Εντοπίζουμε το ακριβές σημείο του προβλήματος για την επισκευή αποφεύγοντας τα άσκοπα σκαψίματα. Μπορούμε να σας παρέχουμε φωτογραφίες από τις αποχετεύσεις, επισημαίνοντας οποιαδήποτε θέματα.

Ακόμα και αν έχετε ήδη κάνει τη μετακόμιση – μπορούμε και πάλι να σας βοηθήσουμε. Με την 24ωρη υπηρεσία έκτακτης ανάγκης δεν έχει σημασία πότε προκύπτει το πρόβλημα. Μπορούμε να είμαστε εκεί μέσα σε μια ώρα για να βοηθήσουμε. Είτε χρειάζεστε μια απόφραξη αποχέτευσης είτε μια επισκευή διαρροής.

Συνεργαζόμαστε επίσης με τους πελάτες μας για να αναπτύξουμε ένα τακτικό πρόγραμμα συντήρησης των φρεατίων σας προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες τους. Έτσι, το σπίτι σας διατηρείται πάντα σε άριστη κατάσταση και οι αποχετεύσεις σας διατηρούνται σε κορυφαίες επιδόσεις και μειώνουν τις πιθανότητες πλημμύρας και υλικών ζημιών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαμορφώσουμε το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.